PUBLICITATE




A A A

CHAMPIGNON - tehnologia de cultura

CIUPERCI

Pret:26.00RON
Carte indisponibila momentan

"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade.... "Autoarea

Fişa tehnică
Autor(i) Dr. Ing. Ioana Tudor
Titlul CHAMPIGNON - tehnologia de cultura
Editura Lucman
Localitatea si Anul 2010
Nr. pagini 288
 

Vă recomandăm şi:

:: Cultura Ciupercilor PLEUROTUS
22.00RON
:: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung
18.00RON
:: Retete Culinare si Conserve cu Ciuperci
15.00RON
 

Comentarii:

 
eXTReMe Tracker